Psykisk syg mand idømt forvaring for drab på dansk tatovør

Jan Jensen, en tatovør fra Aalborg, var rejst til Storbritannien i juli sidste år. Han blev fundet af politiet ved lufthavnen i Gatwick, hvor han vandrede hvileløst rundt.

Han blev af politiet indlagt på et psykiatrisk hospital, og det var her, han senere mødte den 28-årige, der endte med at tage livet af ham.

Hvad der fik den 28-årige til at dræbe danskeren vides ikke. Men den 28-årige har tilstået drabet, der fandt sted i august i den 28-åriges lejlighed i byen Hassocks.

»De forlod begge hospitalet onsdag 8. august og på opfordring fra den 28-årige tog de hjem til dennes lejlighed, hvor de tilbragte natten. Den 28-årige led tydeligvis af alvorlige forstyrrelser, og først på aftenen om torsdagen stak han Jensen med en kniv,« siger politiinspektør Ian Pollard fra Surrey and Sussex Major Crime Team i en pressemeddelelse.

Det vides ikke, hvorfor Jan Jensen var søgt til Storbritannien.

»Det præcise motiv for hans rejse til Storbritannien kender vi ikke. Men det tragiske udfald har berøvet familien deres elskede, og vores tanker går til dem,« siger Ian Pollard i pressemeddelelsen.

Den 28-årige havde på forhånd tilstået drabet, men havde plæderet for formildende omstændigheder på grund af sine psykiske lidelser. Det blev ifølge politiets pressemeddelelse accepteret af dommerne i Lewes Crown Court.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip