Psykisk terror: Københavns Kommune fritager direktør for tjeneste

Københavns Kommune. Foto: Netnyhederne.dk

Københavns Kommune har taget det skridt, at fritage den administrerende direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Lene Sillasen, for tjeneste.

Konsekvensen kommer efter at der tidligere på måneden blev lavet en undersøgelse af arbejdsmiljøet i Centralforvaltningen.

Det skete på baggrund af henvendelser fra fire fagforbund, som reagerede på anklager fra ansatte om, at Lene Sillasen brugte psykisk terror.

- Undersøgelsen peger på en uhensigtsmæssig ledelsesadfærd. Den peger også på en udskiftning af den administrerende direktør som en forudsætning for at få genskabt et tillidsfuldt arbejdsmiljø i centralforvaltningen, siger Ninna Thomsen (SF), der er Sundheds – og omsorgsborgmester i Københavns Kommune.

Undersøgelsen viser ifølge Ninna Thomsen på, at problemerne har stået på i flere år, uden at hun er blevet orienteret om det.

Egentlig skulle undersøgelsens resultater først være klar til efteråret, men de foreløbige resultater er nok til at Lene Sillasen bliver fritaget.

Anne Skovbro, der har arbejdet i Økonomiforvaltningen, bliver konstitueret administrerende direktør i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip