Psykolog: Dette gør dig mest sexet

- Er du en af de kvinder, der stresser rundt for at få det hele til at spille? Se godt ud. Være klog, dygtig og en af dem, der hele tiden får det alt til at se flot ud på overfladen. Så risikerer du at miste kontakten til dig. Miste din glød i kinderne, glimtet i øjet. Risikere at miste hele den fantastiske feminine energi, du blomstrer i, når du har det godt.

Det mener i hvert fald psykolog Mette Holm, som er terapeut, parterapeut og coach med speciale i kvinder, kærlighed, sexliv og parforhold.

Er dit selvværd højt eller lavt? Test dig selv på Oestrogen.dk

Små maskiner, der ordner og præsterer

- Mange kvinder opsøger netop mig i min praksis for at finde tilbage til deres legende, flirtende side. De har mistet gejsten, sexlysten, lysten til at lege med børnene. De nynner sjældent. De siger aldrig noget sjovt. De er blevet små maskiner, der ordner, gør og præsterer. De savner sig selv så forfærdeligt, og den de var engang, fortæller Mette Holm til Oestrogen.dk.

Tør du smide glansbilledet ud?

Er du også en af disse kvinder, er der heldigvis en kur. Men den er ikke let, advarer psykologen.

- Du skal turde stoppe med at jagte den, du synes, du skal være. Du skal turde smide glansbilledet ud af vinduet og turde leve med det, du er og har. Det kræver, at du træder ud af din usikkerhed. Du skal turde: Elske, miste, hade, savne. Du skal turde være dig. Turde stråle. Turde være vred, ked af det, bange, sårbar, skør, vild, stille uden at det er forkert, opfordrer Mette Holm.

Dit mod gør dig sexet

Når du tør, får du overskud. Overskud til at gøre mere, give mere. Lær at elske dig selv, og din krop. Vid, at du er smuk som du er, og jo mere du kan gå ind i den følelse, jo smukkere, jo mere sensuel og sexet bliver du.  Mænd tænder på kvinder, der tør elske sig selv. Husk, at de ser ikke dine fejl, før du påpeger dem. Så elsk nu det hele, og gå ud i verden i den energi. Den energi, der ligger i at være modig, gør dig smuk, lækker … og røv-sexet.

Få svar på, hvorfor du skal tage din mavefornemmelse alvorligt – og hvordan du lærer at lytte til den – på q.dk

Af Malene Fich Weischer, Oestrogen.dk/Newsdesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip