Publikum buhede: Nicki Pedersen vandt i Polen

Skrevet af admin

21/06/2015

Dagens topnyheder

Danske Nicki Pedersen sikrede sig en finalesejr i europamesterskabet SEC, individuelt EM i speedway, hvor første serie blev kørt lørdag aften i polske Torun.

Sejren var kærkommen for danskeren, der på det seneste har været involveret i en masse medieskriverier, efter at han blev rodet ind i et lettere bizart slagsmål med Greg Hancock i en svensk eliteseriekamp.

- Jeg er absolut tilfreds. Vi testede nogle ting i aften, og jeg kørte bare stærkere og stærkere. Pludselig var den der, og så går det stærkt, siger Nicki Pedersen.

I en svensk ligakamp tidligere på ugen trængte Nicki Pedersen amerikaneren Greg Hancock ud i barrieren, så det endte i et voldsomt styrt, og det blev den 45-årige veteran så rasende over, at han kastede sig over danskeren, der stadig sad på sin speedwaycykel.

Først da banepersonale lagde sig imellem, lykkedes det at skille de to speedwaystjerner fra hinanden.

Publikum i Polen havde også slagsmålet med Greg Hancock frisk i erindring, og der blev derfor buhet gevaldigt af danskeren, da han havde sejret, men det generer ikke Nicki Pedersen.

- Jeg er utrolig glad for at rejse mig igen efter det med Greg Hancock. Og det er sådan i speedway, at enten elsker eller hader publikum én, men bagefter er det glemt, og folk kommer over for at få autografer, siger Nicki Pedersen.

Finalerunderne ved Speedway EM køres over fire løb. Nicki Pedersen har 15 point i konkurrencen, som toppes af russiske Emil Sayfutdinov, der scorede ét point mere sammenlagt lørdag aften.

Ud over Nicki Pedersen deltager Hans Andersen og Peter Kildemand i år.

/ritzau/