Publikum får ønske opfyldt: Rasmus Seebach kommer til Jelling

Jelling Musikfestival har netop offentliggjort, at Rasmus Seebach er blandt de optrædende til næste års festival.

- Seebach er helt klart i top, som den mest ønskede danske artist til Jelling 2014. Det gjorde han såmænd også i 2013 - og man kan blot konstatere, at Rasmus Seebach er i en liga for sig selv, siger festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

Rasmus Seebach narret af Miehe-Renard og polske håndværkere

Rasmus Seebachs nye udgivelse ”Ingen Kan Love Dig i Morgen” er en musikalsk påmindelse om at leve i nuet og sætte pris på opturen. For ligeså banalt som det lyder, ligeså vigtigt er det at minde sig selv om, at succesen og livet er til låns. Det ved Rasmus Seebach om nogen.

Med hits som ”Engel”, ”Glad Igen”, ”Lidt I Fem”, ”Natteravn”, ”I Mine Øjne” og ”Millionær” - og ikke mindst det seneste album, er det ikke længere til at tage fejl af: Rasmus Seebach har med sin musik ramt noget i mange mennesker, og han vil være toppen af poppen mange år endnu. Det er ganske enkelt imponerende, hvad han har nået på så kort tid.

Bliv ven med Dagens Vejle - Altid gratis nyheder

Rasmus Seebachs første album boede på hitlisten i 162 uger og allerede her blev der skrevet musikhistorie, da han som debutant solgte de magiske 200.000 eksemplarer. Men næsten mere utroligt er, at han gjorde det igen. Efter 55 uger på hitlisten havde opfølgeren ”Mer end kærlighed” solgt 200.000 eksemplarer og har længe ligget i top 10 på album hitlisten.

Seebach: Jeg har fundet min plads

Det tog således kun Rasmus Seebach knap tre år at sælge 400.000 albums og spille et hav af koncerter – mere end en million danskere har oplevet Rasmus og hans band live. Opskriften på succes er hudløst ærlige tekster og fantastiske melodier, som holdes sammen af Rasmus Seebachs stærke, intense vokal.

Rasmus Seebach og L.O.C. er nu præsenteret som de første navne til Jelling Musikfestival, der løber af stablen fra den 29.-31. maj 2014.

Dagens Gossip