Puertoricaner hamrer Wozniacki ud i Eastbourne

Caroline Wozniacki er færdig ved WTA-turneringen i Eastbourne i England.

Onsdag tabte den 25-årige danske tennisspiller 6-4, 3-6, 4-6 til Monica Puig fra Puerto Rico i tredje runde. Kampen varede i omkring to timer og et kvarter.

Turneringen er sidste afpudsning før grand slam-turneringen Wimbledon, hvor Caroline Wozniacki ikke bliver seedet.

Danskeren havde vundet de to spilleres hidtil eneste møde, der blev spillet i 2014 på hardcourt i Miami.

22-årige Monica Puig, der ligger nummer 43 på verdensranglisten, indledte imidlertid kampen meget stærkt med gode baghåndsslag, og hun brød Wozniackis serv til 2-0.

Danskeren, der er nummer 37 i verden, brød omgående tilbage, og ved stillingen 2-2 havde hun en breakbold i Monica Puigs serv.

Puertoricaneren holdt dog serv, og i det efterfølgende og meget spændende parti måtte danskeren afværge fem breakbolde for at holde serv til 3-3.

Ærgrelsen over det manglende servegennembrud lod til at sætte sig i Monica Puig, og i det efterfølgende parti blev hun brudt, da hun lavede en dobbeltfejl.

Til sidst servede Caroline Wozniacki sætsejren hjem med et rent serveparti.

I andet sæt fulgtes spillerne ad, indtil danskeren skulle serve bagud 3-4.

Monica Puig kom foran 40-15, og hun udnyttede den anden breakmulighed med en hammer af en baghåndsreturnering. Derefter servede hun sættet hjem.

Tredje sæt blev indledt med endnu et spændende parti, og på sin fjerde breakbold lykkedes det for Monica Puig at bryde til 1-0-føring, denne gang med et godt forhåndsslag.

Caroline Wozniacki skaffede sig derefter to breakmuligheder i puertoricanerens serv, men Monica Puig viste karakterstyrke, da hun holdt serv alligevel.

Kampen skiftede igen karakter, da Caroline Wozniacki brød rent tilbage til 2-2.

Danskeren, der vandt turneringen i Eastbourne i 2009 og nåede semifinalen sidste år, kom igen i problemer, da hun fik brudt sin serv og kom bagud 3-4.

Hvis Monica Puig var nervøs, viste hun det ikke, og med et rent serveparti kom hun foran 5-3.

Ved 5-4 skaffede hun sig to matchbolde, og meget betegnende for puertoricanerens kompromisløse spillestil lavede hun først en dobbeltfejl, hvorefter hun vandt kampen med et servees.

/ritzau/

Dagens Gossip