Pust nyt liv i parforholdet: Her er din partners erogene zoner

Nogle af zonerne er ens for begge køn, mens andre er forskellige fra mand til kvinde. Og der er også forskel på, hvor følsomme de er. Nogle kan få gelé i knæene af at blive kysset i øret, mens andre ikke er så vilde med det.

At udforske hinandens kroppe og erogene zoner kan være en sjov og pirrende måde at lære hinanden (endnu) bedre at kende på. Det er en sensuel måde at lege og berøre hinanden på, og I kan både stimulere zonerne helt blidt og forsigtigt, men også med dybere berøringer. Det er bare at prøve jer frem og se og opleve, hvordan din partner vender og vrider sig under dine berøringer.

Hvis du ikke helt ved, hvor de erogene zoner er placeret, får du her en guide til de mest kendte på både manden og kvinden, så du har masser af inspiration til, hvor du kan stimulere din partner aller bedst. Og oplevelsen kan blive en smule frækkere, hvis I bruger en lækker massageolie, som f.eks. Intim Massageolie, der kan bruges både ind- og udvendigt.

Kvindens erogene zoner:

Hovedbunden
Mange kvinder elsker at gå til frisøren og få vasket hår og det er der en grund til. En hovedbundsmassage, hvor du (også) kradser let med fingerspidserne, vil sikkert få hende til at smile ekstra meget.

Ørene
Ørene og øreflipperne er for mange kvinder et meget følsomt sted. Her kan du nippe og bide lige så forsigtigt. Vær dog varsom med at stikke tungen helt ind i øregangen - det er de færreste, der bryder sig om det.

Halsen
Specielt forrest på halsen skal du være lidt forsigtig, da det er et yderst følsomt område. Kærtegn på halsen er generelt lidt en tillidsøvelse. Prøv at stryge dine fingre fra underkæben og hele vejen ned til kravebenet og kys hende også blidt og intenst overalt på halsen.

Ryggen/rygsøjlen
Hele vores ryg er en af vores største erogene zoner. Du kan “arbejde” dig fra nakken og hele vejen ned til balderne med din tunge. Undervejs kan du stoppe op og puste på et område, som du lige har gjort vådt. På den måde skaber du en dejlig dynamik mellem det varme og det kolde. Du kan også bruge en varmende massageolie for en ekstra sensuel oplevelse, f.eks. Lelo Luksus Varmende Massagelys.

Bagsiden af knæene
Det område er et af de mest oversete på kroppen. Bagsiden af knæene består af tynd og følsom hud, der næsten tigger om at blive kærtegnet. Hun får det optimale udbytte ud af det, hvis hun strækker benene ud.

Tæerne
Du kan både nulre og “dreje” og trække i tæerne, men også tage dem i munden og slikke dem, én ad gangen. Som et erotisk forspil, kan I starte med et fodbad, og på den måde og være sikre på, at fusserne er helt rene og lækre.

Mandens erogene zoner

Nakken
Dette område er et oplagt sted at starte forspillet på. Brug både dine læber, hænder og tunge til at nusse ham blidt og længe med og han vil helt sikkert blive blød som smør.

Skuldrene
Mænd kan godt lide at blive beundret for deres fysik. Kombinér det med at kysse og kærtegne hans skuldre, og lad også dine hænder glide ned på brystet og ind i armhulerne og nus ham dér.

Brystvorterne
Ligesom kvinder, er mange mænds brystvorter også meget sensitive. Derfor skal du også gå lidt forsigtigt til værks, når du stimulerer ham her. Se, hvordan han reagerer, mens du kysser, slikker og nipper ham i brystvorterne og tilpas dine kærtegn derefter.

Maven
Et ordsprog siger, at vejen til mandens hjerte går gennem maven. Men det er ikke kun indersiden af maven, der kan forføre en mand. Ydersiden er også et oplagt område. En sensuel måde at gøre det på, er ved at du lægger dig oven på ham og langsomt lader dit køn kærtegne hans maveskind.

Inderlårene
Lårmusklerne er specielt følsomme for intime berøringer, da de er connected med nerverne i hans underliv. Læg ud med fjerlette strøg, og byg dine berøringer langsomt op til mere kraftfulde tag, hvor du får godt fat i hans lårbasser. Her kan han både ligge på ryggen og på maven.

Balderne
Balderne er et lidt overset område, men de er meget modtagelige for erotiske berøringer. Massér dem stille og roligt og lange, seje bevægelser og variér det ved at ae dem med dine fingerspidser og evt. kysse dem blidt.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip