Pytlick: Camilla Dalby mangler skarphed

Håndboldlandstræner Jan Pytlick satte torsdag navn på 15 af de 16 spillere, der skal med til VM i Serbien i december.

Syv spillere kæmper om den sidste plads. Blandt dem er storskytten Camilla Dalby, som i sommer skiftede fra Randers HK til Buducnost i Montenegro.

- Camilla Dalby mangler lige den sidste skarphed. Jeg kan se, at hun stadig mangler noget i de kampe, jeg har set hende i for Buducnost, og et eller andet sted er det måske naturligt, når man skifter klub, kultur, land og så videre.

- Så skal man lige falde til, men i forhold til det, jeg har været vant til at se fra hende i Randers, så mangler hun lidt. Så når vi samles næste gang, så vil vi se en fuldstændig skarp Camilla Dalby, siger Pytlick.

Dalby kæmper med Anne Sofie Hjort (Team Tvis Holstebro), Anne Mette Hansen (Ajax), Lise Binger (Vejen), Rikke Ebbesen (Randers), Jane Schumacher (Skive) og Søs Søby (København Håndbold) om den sidste plads.

Søby er den eneste keeper i ovenstående selskab. Pytlick har allerede udtaget målmændene Cecilie Greve og Rikke Poulsen til VM-slutrunden.

I forhold til de 15 spillere, der er udtaget til slutrunden, siger Pytlick:

- Jeg synes, at de 15 spillere, der er udtaget, har gjort det godt i en periode, så dem har vi ikke været i tvivl om.

De 15 udtagne spillere og de syv boblere er alle med ved den kommende landsholdssamling fra 18. november til 1. december, hvor Danmark også skal spille fem kampe.

VM i Serbien bliver afviklet fra 6.-22. december. Det danske hold er i gruppe med Kina, Brasilien, Serbien, Japan og Algeriet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip