Pytlick efter russer-sejr: Meget tilfreds

Efter nederlag til Norge og Frankrig kom det danske kvindelandshold i håndbold ud af weekendens Golden League-turnering med en sejr over Rusland på 31-30.

- Jeg er meget tilfreds. Vi spiller i store perioder en god kamp, og vender trods alt hjem med selvtillid. Men desværre falder kadencen i forsvaret i slutningen af kampen, sagde Jan Pytlick, der havde ret.

Således førte hans tropper 19-15 ved pausen, og var midt i anden halvleg blandt andet foran 23-18. Ikke desto mindre lykkedes det for russerne at udligne til 27-27 - inden Danmark blandt andet takket være vigtige fuldtræffere af Trine Troelsen og Ann Grete Nørgaard trods alt kunne trække det længste strå.

- Ser man bort fra kampen mod Norge (dansk 16-måls-nederlag, red.), synes jeg, at vi har fået lagt et ekstra lag på vores spil, sagde Jan Pytlick, der delte masser af roser ud.

- Hvis man ser bort fra vores første kamp mod Norge, synes jeg, at mange af spillerne fortjener ros. Trine Troelsen og Camilla Dalby er vendt tilbage med ny gejst, playmakerne Lotte Grigel, Kristina Kristiansen og Jane Schumacher har gjort det fortræffeligt, og i forsvaret synes jeg, at Marianne Bonde og Pernille Larsen har fået lagt nye og bedre lag på sammenspillet, sagde Jan Pytlick.

Også Trine Troelsen, der ikke fik meget spilletid i de første to Golden League-kampe, var tilfreds.

- Vi spiller en god kamp, og kører over dem i store dele af kampen. Jeg er meget glad for at være tilbage på landsholdet, sagde Trine Troelsen, der gjorde comeback efter hun i december ikke blev EM-udtaget.

Denne uges kampe er Danmarks sidste inden juni måneds to dueller mod Tyrkiet i VM-kvalifikationen.

- Nu vil jeg hjem og analysere kampene på video. Hvordan holdet til disse kampe ser ud, har jeg endnu ikke lagt mig fast på. Men Tyrkiet er en modstander, der ikke bør volde os problemer, sagde Jan Pytlick, der i kampen mod Rusland så Jane Schumacher og Mette Gravholt dele den danske topscorerværdighed med hver fem fuldtræffere.

 

Dagens Gossip