Pytlick før bronzekampen: Det handler om os selv

Når Danmark og Polen i eftermiddag mødes i bronzekampen ved VM i håndbold, er det niende gang de to hold skal i aktion, siden starten på turneringen for 15 dage siden.

Den slags tærer hårdt på kræfter og overskud, og derfor skal de danske spillere først og fremme koncentrere sig om at få styr på eget spil i stedet for at bruge energi på modstanderne.

- Det er ligegyldigt for os, om det er Polen, Ungarn, eller hvem pokker det er. Når man kommer så langt i turneringen, handler det mest om at få sit eget spil til at fungere. Så er man på de sidste ressourcer, og så er det, det drejer sig om, siger landstræner Jan Pytlick.

Angrebsspillet har været en problemzone ved VM, hvor der har været mange tekniske fejl og afslutninger uden selvtillid.

- Vi må forsøge at bearbejde den tøven, der har været. Vi må sætte nogle ting op, så folk føler, de kommer i et bedre flow. Det løser man ikke med et fingerknips, men det skal vi også have set på fremadrettet, siger Pytlick.

Danmark kommer i bronzekampen op imod et polsk hold, der minder en del om Tyskland, som danskerne mødte i kvartfinalen.

- De er også godt skydende fra distancen, og jeg mener, de minder en del om tyskerne. De dækker dog bedre op. Polen har et meget godt forsvar, der er deres store styrke, at de står godt forsvarsmæssigt.

- Det bliver en udfordring for os at få det dirket op, men det tror jeg godt, vi kan, spår Jan Pytlick.

Danmark og Polen spiller klokken 14.30.

 

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip