Pytlick har truppen klar til Golden League

Landstræner Jan Pytlick har sat navne på den trup, der skal følge op på sæsonens to flotte Golden League-præstationer, når den tredje turnering afvikles i Frankrig 20.-23. marts.

Det er en trup, der på flere måder adskiller sig fra december måneds EM-landshold, idet både nye og gamle navne er blandt de spillere, der er indkaldt til træning i Ringsted og turneringen i Frankrig.

Skive fH’s playmaker Jane Schumacher debuterer på det danske kvindelandshold efter at have vist imponerende spil for klubholdet i indeværende sæson.

- Vi ser os hele tiden om efter nye spændende spillere, og vi har holdt særligt øje med Jane Schumacher, der har spillet en rigtig fin sæson for Skive fH. Hun er en dygtig spiller, der har performet på højt niveau, og vi glæder os til at prøve hende af på landsholdet, siger assisterende landstræner Ulrik Kirkely.

Herudover er der comeback til Trine Troelsen og Camilla Dalby, der ikke har spillet for landsholdet siden OL som følge af Projekt Ny Start i efteråret 2012.

- Troelsen og Dalby er begge nogle dygtige spillere med masser af rutine. Vi kender begge spillere særdeles godt og har store forventninger til, at kombinationen af nye og rutinerede spillere vil være en styrkelse for holdet, fortæller Ulrik Kirkely om den nye holdsammensætning.

Også Maria Fisker og Trine Østergaard er tilbage i landsholdstruppen, der møder de stærke nationer Norge, Frankrig og Rusland ved turneringen. Jan Pytlick og Ulrik Kirkely ser de kommende landskampe som en god forberedelse til de vigtige VM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet om tre måneder.

- Vi vil selvfølgelig gerne vinde alle kampene i Frankrig, men der er ingen tvivl om, at vores overordnede fokus er at kvalifikationen til VM i Serbien. Vi vælger derfor at bygge videre på et godt efterår og en god slutrunde ved endnu en gang at ryste posen en smule og se nye spillere an, slutter Ulrik Kirkely.

Dagens Gossip