Pytlick: Lærke bliver klar

Søndag aften sender Jan Pytlick sine håndboldkvinder ud i den første af to VM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet i Ankara.

Og selvom playmaker Lærke Møller ikke gennemførte de sidste træningspas i Danmark på grund at et hold i nakken, er Jan Pytlick overbevist om, at hun kommer i aktion.

- Det går meget bedre med hendes nakke. Jeg er sikker på, at hun bliver klar, sagde Jan Pytlick i aftes til sporten.dk i telefonen fra Tyrkiet.

Landsholdets rejse derned begyndte fredag morgen klokken 04 og varede næsten 10 timer.

- Spillerne er trætte. Derfor har vi besluttet at aflyse det første træningspas hernede. Men lørdag eftermiddag skal vi helt sikkert ud at finde os til rette i hallen, sagde Jan Pytlick, der allerede havde lagt sin vej forbi.

- Den ser meget indbydende ud. Den er helt ny, og kun beregnet til håndbold. Det bliver spændende at se, om alle 2.000 tilskuerpladser bliver besat. Men det tror jeg, de gør. Sidste gang vi spillede hernede (i 2008, red.) var der fuld hus og masser af larm, sagde Jan Pytlick.

Han tror på dansk sejr.

- Vi må under ingen omstændigheder undervurdere tyrkerne. De har blandt andre Yeliz Ôzel (tidligere Champions League-topscorer, red.). Men over to kampe er det ikke en modstander, vi må tabe til, sagde Jan Pytlick.

Der er returkamp i Aarhus lørdag aften 8. juni.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip