Pytlick: Sejr over Norge ikke det vigtigste

De danske håndboldkvinder kom fredag overraskende godt fra start, da de slog Frankrig overbevisende 32-27 i træningsturneringen Golden League.

Samme dag fik OL-guldvinderne fra Norge blot uafgjort mod Rusland, men landstræner Jan Pytlick understreger, at det med hans nye, unge landshold langt fra er altafgørende med en sejr i kampen mod de norske arvefjender, som spilles lørdag eftermiddag.

- Vi skal ned på jorden. Der er lang vej endnu for det hold her.

- Norge er et godt hold, som kan løbe kontra og er gode til mange ting. Det er en ny kamp og en ny proces for os. Jeg vil selvfølgelig gerne vinde over Norge, men for mig er det vigtigste at få lagt yderligere et lag på det hold her, siger Pytlick.

Landstræneren har op til Golden League skiftet kraftigt ud i sin trup, der blot har en gennemsnitsalder på 23 år. Til sammenligning var gennemsnitsalderen i den danske trup ved sommerens OL mere end fire år højere.

Den store udskiftning får dog ikke landsholdsplaymaker Kristina Kristiansen til at ryste på hånden inden mødet med Norge.

- Norge har også mange nye spillere med, og vi skal bare spille, som vi gjorde mod Frankrig, og lave de ting, vi er gode til, og turde lave nogle fejl, fortæller Kristiansen.

Danmark-Norge fløjtes i gang 17.10 i NRGi Arena i Aarhus.

Dagens Gossip