Pytlick udtager teenager til håndbold-VM

Landstræner Jan Pytlick har fredag sat navne på de sidste to spillere, der skal med til VM i håndbold i Serbien, der spilles i december.

Og Pytlick havde en overraskelse i ærmet i form af den blot 19-årige Anne Mette Hansen, der spiller i den næstbedste række for Ajax København.

Den anden plads indtages af playmakeren Jane Schumacher fra Skive, hvilket var mindre overraskende, når man tager Lotte Grigels VM-afbud i betragtning.

- Vi så ingen grund til at udskyde det længere. Jane Schumacher er det naturlige valg på playmakerpladsen, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

- Hun har været med i forløbet siden marts, kender aftalerne og glider godt ind i spillet. Og så er hun en god allroundspiller, som jo også til dagligt holder et højt niveau i ligaen, lyder det fra Pytlick.

Venstrebacken Anne Mette Hansen imponerede under sommerens U19-EM og bliver vurderet som et af landets største talenter.

Hun er først i dette efterår kommet med ind omkring A-landsholdet og er først og fremmest med ved VM for at lære.

- Anne Mette Hansen er jo en investering i fremtiden. Hun er en fremadstormende, ung spiller, der har store kvaliteter angrebsmæssigt.

- Hun er faldet godt ind på holdet, og vi er trygge ved at tage hende med og lade hende få noget mesterskabserfaring, lyder det fra landstræneren.

Danmark er i indledende gruppe med Brasilien, Serbien, Kina, Japan og Algeriet ved VM, der for danskernes vedkommende går i gang 7. december.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip