Pytlick: Vi skal have færre udvisninger

Der venter det danske kvindelandshold et nyt fysisk slagsmål, når holdet i aften står over for Montenegro i 1/8-finalen ved VM i Serbien.

Det er ikke noget nyt for danskerne efter to kampe mod fysisk stærke serbere og brasilianere, men denne gang skal de danske spillere sørge for at være smartere i forsvarsspillet.

Seks udvisninger i begge kampe har givet for mange minutter i undertal, og det skal undgås mod montenegrinerne, lyder kravet fra landstræner Jan Pytlick.

- Det er nogle hårde tøser. Vi får blå mærker, men det er vi også klar til. De ligger udmærket til os.

- I kampene mod Serbien og Brasilien har vi dog fået lidt for mange udvisninger. Vi er nødt til at minimere antallet, det er rigtig vigtigt, siger Pytlick.

Montenegros spillestil minder meget om den, Serbien stod for i onsdags, og landstræneren forventer, at kampen vil forløbe på nogenlunde samme måde.

- Det bliver en tæt kamp og sikkert uden så mange mål. Det er vigtigt, at vi kan matche dem forsvarsmæssigt og målmandsmæssigt. Så skal vi blive bedre i vores angrebsspil. Kan vi det, så slår vi dem, siger Jan Pytlick.

I modsætning til tidligere i turneringen kan nerverne blive en faktor, fordi knockout-kampene nu er startet.

Det betyder, at der ikke er råd til en dårlig dag, og det sætter alle hold under stort mentalt pres.

- Når man kommer til en 1/8-finale, er alle under pres. Det er vi også, og det vidste vi, inden vi tog af sted. Der er ikke noget, der er ændret. Vi er under pres, og det er Montenegro også, slår Jan Pytlick fast.

Kampen starter klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip