Pytlick vrager Troelsen og udtager stortalent

Forud for de kommende EM-kampe mod Østrig og Litauen har landstræner Jan Pytlick udtaget en trup på 22 spillere.FCM-profilen Trine Troelsen ser ud til at være fortid på kvindelandsholdet i håndbold.

I hvert fald er hun ikke udtaget til den trup, som landstræner Jan Pytlick har valgt at arbejde med før de kommende EM-kvalifikationskampe 24. og 27. oktober mod henholdsvis Østrig hjemme og Litauen ude.

Til gengæld har Jan Pytlick udtaget talentfulde Anne Mette Hansen. Hun spiller til dagligt i 1. divisionsklubben Ajax og var blandt de mest markante skytter, da det danske U19-landshold i sommer vandt bronze ved europamesterskabet.

- Det er en god og stærk trup, som jeg glæder mig til at arbejde med, siger Jan Pytlick og tilføjer:

- Kampen mod Østrig er en nøglekamp, som vi har stort fokus på. Vi spiller kampen på hjemmebane i Roskilde og har brug for et godt resultat, for at få det bedst mulige udgangspunkt i puljen, hvor Ukraine er vores stærkeste modstander.

De 22 spillere, der skal møde ind til samlingen 21. oktoberMålvogtere: Cecilie Greve, Søs Søby, Rikke PoulsenStregspillere: Susan Thorsgaard, Marianne Bonde, Mette GravholtFløjspillere: Ann Grete Nørgaard, Maria Fisker, Mie Augustesen, Maibritt Kviesgaard, Trine Østergaard, Gitte AndersenBagspillere: Stine Jørgensen, Pernille Larsen, Sofie Strangholt, Anne Mette Hansen, Lotte Grigel, Kristina Kristiansen, Jane Schumacher, Line Jørgensen, Louise Burgaard, Camilla Dalby

Dagens Gossip