Pytlicks playmaker-novice ser ud til at være VM-klar

Det er kun et par dage siden, at Jane Schumacher fik at vide, at hun skal med til VM i kvindehåndbold i næste måned.

Og med blot en håndboldlandskamp i den røde trøje kunne man godt have forventet, at den 25-årige sønderjyde skulle bruge et par kampe til at suge det hele ind.

Alligevel var hun blandt dem, der gik forrest, da Danmark slog Rumænien 26-21 i Horsens i søndagens VM-test.

Her blev det til fem mål fra Schumachers hånd, og hun gjorde det faktisk så godt, at rumænerne en overgang gik frem og mandsopdækkede hende.

- Ja, hvad sker der for det? Det var da fedt, siger Skive-spilleren, der allerede føler sig rigtigt godt tilpas på holdet.

- Jo flere kampe, jeg får, og jo flere træninger, jeg får, jo bedre bliver jeg spillet ind, og det kunne jeg mærke i dag.

- Man skal lige ind i spillet og finde sig selv og de andre, og i dag sagde jeg til mig selv, at jeg skulle huske at være farlig, for så gør jeg også de andre bedre, siger hun.

Schumacher mener, at Danmark hen over weekenden i de to testkampe mod Rumænien har lært, at det ikke nytter at spille for halv kraft.

- Vi skal være der. Vi skal ville det, være aggressive og have gejsten. Har vi det, så kører det for os. Der var fremskridt i dag, men det kan blive endnu bedre, siger hun.

Jane Schumacher afløser Lotte Grigel fra Team Esbjerg i VM-truppen. Grigel fik tirsdag konstateret en knæskade og måtte derfor melde afbud til turneringen i Serbien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip