Quincy Antipas hjælper tre unge afrikanere til Hobro

Tre afrikanske fodboldtalenter får fremover deres daglige gang i Alka Superligaklubben Hobro, hvor de har fået en kontrakt.

Det er resultatet af et projekt, der ledes af klubbens assistenttræner, Michael Kryger, og den zimbabwiske angriber Quincy Antipas. Det oplyser Hobro i en pressemeddelelse.

- Vi har scoutet de pågældende spillere meget grundigt og har ikke alene fokuseret på deres fodboldmæssige kvaliteter, men også deres respektive personligheder.

- Vi har fundet tre spillere, der tydeligvis vil gøre, hvad det er nødvendigt for skabe sig en karriere, siger Michael Kryger.

To af spillerne kommer fra Zimbabwe, mens den tredje er fra Zambia.

Der er tale om den 20-årige venstreback Ronald Pfumbidzai, den 19-årige centrale midtbanespiller Tanaka Chinyahara samt den 22-årige kantspiller Aubrey Chirwa.

Spillerne skal supplere talentarbejdet i Hobro, men det er planen, at de skal træne med superligaholdet.

- Det er et kontinuerligt og langsigtet projekt, hvor spillerne råder over en fælles bolig tæt ved DS Arena. Vi påtænker at etablere en sproguddannelse og vil sætte gang i en række tiltag, der skal medvirke til, at spillerne bliver godt socialt integreret under deres ophold i Hobro.

- Det er en slags mini-akademi for voksne afrikanske spillere, der allerede har spillet på et vist niveau i deres hjemland, siger Michael Kryger.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip