Rachel fra 'Venner' havde det hotteste hår i 90'erne – nu afslører Jennifer Aniston sin ærlige mening om frisuren

Da det første afsnit af 'Venner' løb over tv-skærmen på en efterårsdag i 1994 var der tale om startskuddet på det, der skulle blive en hel generations foretrukne komedieserie.

En lejlighed på Manhattan i New York var omdrejningspunkt for de seks forskellige venners liv i storbyen, hvor Joe kæmpede for et gennembrud som skuespiller.

Phoebe var den excentriske massør og musiker, mens Monica satte sit præg på lejligheden med et hysterisk rengøringsvanvid.

Ross var seriens helt store nørd, mens Chandler var kendt for sine mange vittigheder – og de faldt ikke alle sammen på det bedste tidspunkt.

Læs også: Livet var hårdere i 90'erne: 14 ting børn i dag ikke ville kunne klare

Og så var der Rachel, der med sin frisure var med til at vække misundelse hos de kvindelige tv-seere, der drømte om en lignende hårpragt.

Der var dog ikke grund til misundelsen, hvis man skal tro et nyt interview med skuespillerinden Jennifer Aniston, der til The Telegraph forklarer, at hun hadede sin berømte frisure.

Den 47-årige superstjerne forklarer til avisen, at de berømte signaturlokker var 'en af de sværeste frisurer at opretholde', da den krævede seks besøg hos frisøren om ugen.

Samtidig forklarer Jennifer Aniston, at hun ikke syntes, at hun så 'særlig godt ud' med den karakteristiske klipning.

Det er ikke første gang, at den kønne skuespillerinde langer arrigt ud efter sit tidligere hår.

I 2015 fortalte hun til Glamour Magazine, at frisuren var 'tåkrummende' og at hun ikke forstod, hvorfor den var så populære at bære på hovedet hos seerne af den komedieserien.

- Jeg er bare ikke fan af 'Rachel', lød det fra Jennifer Aniston med henvisning til frisuren, der endte med at blive opkaldt efter selve karakteren fra 'Venner'.

- Når jeg ser tilbage på det – seriøst, selv dengang – så var jeg ikke selv i stand til at ordne den (frisuren, red.). Jeg måtte hele tiden have Chris (skuespillerens personlige frisør, red.) ved min side, forklarede Jennifer Aniston.

Retorikken var endnu mere skarp i 2011, hvor hun til Allure Magazine sagde, at der var tale om 'verdens grimmeste frisure'.

Mon ikke, at de fleste er uenige i de hårfyldte synspunkter, da unge drengehjerter jo smeltede ved synet af en smilende Rachel med fuld frisure på toppen af sit kønne ansigtet... Åh, Rachel.... 

Se her Jennifer Aniston svinge lokkerne og danse ved et springvand i den udødelige intro til 'Venner':

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip