Radikale glæder sig over »frifindelse« af ny DSB-boss

Det er trafikordfører Andreas Steenberg (R) glad for, og han håber, at Jesper Lok nu kan fokusere på at rette op på kulturen internt i DSB.

»Jeg er meget glad for, at den nye direktør er blevet frikendt, om jeg så må sige. For det her er foregået før hans tid og bag hans ryg, og det betyder jo, at han nu har mulighed for at få renset ud,« siger Andreas Steenberg.

På pressemødet i Transportministeriet kom det frem, at DSB opsiger underdirektør Peter Nedergaards stilling, og det er et skridt i den rigtige retning, mener Andreas Steenberg.

»Jesper Lok har vist handlekraft ved at lave den her undersøgelse og fyre den her medarbejder, og han vil nu sikre, at der er rene linjer i DSB. De indfører en whistleblower-ordning, de vil ændre deres praksis og give ordentlig aktindsigt og så videre. Så jeg synes, DSB tager de tiltag, der skal til,« siger han.

Andreas Steenberg håber desuden, at Kammeradvokatens kritik af Waterfronts arbejdsmetoder kan skabe en debat i visse dele af kommunikationsbranchen.

»Generelt håber jeg, at det vil være med til at skabe en debat i den her branche af lobbyvirksomheder om, hvordan man laver lobbyisme,« siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip