Radio 100 lægger ud med ny sendeflade i dag

Fire af Danmarks stærkeste radiopersonligheder - Julie Bundgaard, Karsten Baun, Martin Veltz og Lars Sandstrøm - er gået sammen og vil gennem dagen underholde lytterne, mens de er på farten, i hjemmet eller andre steder i Danmark.

Læs også: Gak Gak: Morten og Peter møder Helle Thorning-Schmidt

Allerede fra klokken 6 kan Radio 100´s lyttere opleve det helt nye og knivskarpe – ”Morgenshowet med Julie Bundgaard". Julie har tidligere været på P3 på Danmarks Radio, hvorefter hun skiftede til Radio 100 den 1. august, og nu er tiden kommet til, at hendes nye program skal i luften.

- Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme i gang. Vi har brugt en del tid på at finde den helt rigtige makker, og jeg er super glad for, at det blev Karsten Baun, som de sidste tre år har været ghostwriter for ”den sjove” på Go’ Morgen P3. Vi svinger rigtig godt sammen, og i tråd med den nye stil, der er lagt på Radio 100, så har vi tænkt os at lave et late night show … om morgenen, siger Julie Bundgaard i en pressemeddelelse.

Flyttedag for Lars Sandstrøm

Lars Sandstrøm holder flyttedag på Radio 100, og bliver omdrejningspunktet fra klokken 10-15 i programmet ”Radio 100 med Lars Sandstrøm”.

Lars er en af de mest drevne radiofolk i Danmark, og han kommer i stor grad til at sætte musik til arbejdsdagen, godt støttet af Radio 100’s nye poprock-format. Musikken krydres af Lars’ lidt skæve og humoristiske syn på livet.

Kør hjem med Veltz

Om eftermiddagen fra klokken 15 kommer der også en ny mand bag mikrofonen på Radio 100. Komikeren Martin Veltz vil sørge for, at lytterne kommer godt af sted i programmet ”Kør Hjem med Veltz”. Martin Veltz er en erfaren standup-komiker, tv- og radiomand, der giver et friskt pust til radioen.

Hans store mission bliver at møde lytterne - både i radioen, men også ude i den virkelige verden.

- Vi har en plan om, at lytterne kan vinde Veltz. Nu mangler vi bare, at fortælle det til ham, siger programchef Mikkel Westerkam.

Læs også: One Direction giver koncert i Danmark

Radioværten ser selv frem til tjansen og glæder sig bare til at komme i gang:

- Jeg kan forstå på det hele, at min ansættelse tager afsæt i en plan om at skulle møde lytterne, hvilket jeg ser frem til, griner Martin og fortsætter:

- Helt seriøst har jeg en målsætning om at lave radio, der skaber nærvær og et stærkt fællesskab. Så hvis det ender ud i, at jeg skal skifte vinterdæk for en lytter eller hjælpe lytterne med andre praktiske opgaver, så er det kun noget, jeg vil se frem til, siger Martin Veltz.

Se billederne nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip