Radiostation deler nøgenbilleder af Søs Fenger

Forleden gav den 54-årige Søs Fenger et personligt radiointerview, og her faldt snakken på sangerindens vilde ungdom, hvor tøjet ikke altid blev på kroppen.

Under en tur til Italien stod den 27-årige Søs Fenger model for en billedhugger, og det foregik helt nøgen, afslørede sangerinden overfor radioværten Iben Maria Zeuthen i programmert “Det næste Kapitel” på Radio 24syv.  

Ud af de italienske udfoldelser kom et par nøgenbilleder, som Søs Fenger har vist til radioværten. Og her til aften har Iben Maria Zeuthen delt de afslørende billeder på sin Facebookprofil. Det skriver Ekstra Bladet.

Om billederne sagde Søs Fenger forleden følgende i radioprogrammet:

- Det var billedhuggerens kæreste, som var en veninde, som jeg havde mødt sammen med ham til en fest. Så havde han set mig og så tænkte han, at den der krop kunne han godt tænke sig at lave en afstøbning af. Og så blev det til nogle bronzestatuer.

Men det var ikke helt nemt for den unge, kønne musiker at være nøgenmodel.

- Det var uhyggeligt, fordi gips bliver jo varmt, når det hærder. Det var sgu lidt klaustrofobisk. Vi lavede også en afstøbning, hvor det var næsten hele kroppen, lige undtagen trekanten, om jeg så må sige. Så man skulle virkelig bevare roen og bare finde sit indre zen. Lige i starten var jeg genert og så blev han lidt sur på mig og det syntes jeg, var strengt. Så skændtes vi lidt og så blev vi venner igen, forklarer Søs Fenger i radioprogrammet.

Det forlyder, at nøgenbillederne skal bruges i forbindelse med en selvbiografi, som Søs Fenger har planer om at udgive. 

Dagens Gossip