Rædselsvækkende detaljer dukker frem om Cleveland-bortførelse

Redningen kom, da Castro i et øjebliks uopmærksomhed glemte at låse en dør, da han tog ud for at spise på McDonald’s, står der i de indledende politirapporter, som er blevet lækket til flere lokale medier.

Politiet har bekræftet oplysningerne, mens Clevelands borgmester, Frank Jackson, opfordrer betjentene til at gøre, hvad de kan for at beskytte kvindernes privatliv.

Amanda Berry, der blev bortført i 2003 dagen før sin 17-års fødselsdag, udnyttede Castros uopmærksomhed, men måtte igennem et pinefuldt øjebliks tvivl - var det for at teste hende? Ventede han bare på at springe på hende?

Hun besluttede sig for at tage chancen og åbnede døren, men stødte på endnu en dør, der var låst. Hun råbte om hjælp.

En nabo hørte hendes skrig og kom hende til undsætning. Da hun og datteren var befriet, ringede hun efter hjælp. Politiet var hurtigt på stedet og skaffede sig vej ind i huset.

Da de nåede op ad trappen til anden sal, kom Michelle Knight, som blev bortført i 2002 som 20-årig, løbende og kastede sig i en af betjentenes arme, står der i politirapporten ifølge WKYC News.

Hun begyndte at græde og sagde: »I reddede mig, I reddede mig.«

Betjentene spurgte, om der var flere i huset, og i samme øjeblik kom Gina DeJesus, som blev bortført i 2004 som 14-årig, ud af soveværelset.

Michelle Knight fortalte betjentene, at hun havde været gravid »mindst fem gange« i løbet af de næsten 12 år, hun havde været fanget.

»Ariel tvang hende til at abortere,« står der i politirapporten.

»Han sultede hende i mindst to uger, og så slog han hende gentagne gange i maven, indtil hun aborterede.«

Da Amanda Berry var gravid, tvang han Michelle Knight til at hjælpe ved fødslen og truede med at slå hende ihjel, hvis barnet døde. På et tidspunkt holdt den nyfødte op med at trække vejret, og Knight måtte give mund-til-mund for at redde barnet.

Kvinderne har fortalt, at de var lænket i kælderen i de første år af deres fangenskab, men at de senere fik lov til at komme op i huset, når dørene var låst.

Politiet er stadig usikre på, hvordan det kunne lade sig gøre, at ingen af dem, der besøgte hjemmet, opdagede, at der var noget galt.

En af Castros venner fortæller, at han hørte lyde fra kælderen under et besøg.

»Jeg spurgte ham, hvad er det? Hvad er den lyd?« siger vennen.

»Åh, det er bare hundene, som jeg har dernede,« lød svaret fra Castro.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip