Rækkehuse genopbygget efter leg med fyrværkeri

Tre familier kan i starten af det nye år komme hjem til Skovstjernevej igen, og da to af de genhusede familier valgte at blive i deres nye omgivelser, blev der plads til et par nye familier fra Lejerbos venteliste.

- På Lejerbos regionskontor i syd råder vi over 4.000 boliger, så vi havde heldigvis mulighed for at tilbyde genhusning, fortæller driftschef Morten Sørensen.

Da Lejerbo løbende optager folk på venteliste, kunne boligselskabet melde fuldt hus allerede til rejsegildet. Det har været en lang vej, siden drengene kom galt afsted med det overvintrede krudt i maj 2012. For at undgå vinterbyggeri, blev byggeriet først påbegyndt i foråret 2013.

- Der er jo mange ting, der skal falde på plads med forsikring og indhentning af tilbud, før man kan gå i gang med selve byggeriet, fortæller Morten Sørensen og fortsætter:

- Det er heldigvis sjældent, vi har stået i denne situation, men vi har haft et godt samarbejde med vores forsikringsselskab og fået en masse hjælp undervejs. Købstædernes Forsikring taklede det rigtig fint ved at hyre Arkhus Bygningsrådgivning A/S til at stå som bygherrerådgivere for os. Det har ikke været nogen nem opgave for Arkhus, for de har sådan set arbejdet for to kunder.

- Der har selvfølgelig været en del hensyn at afveje, men vi har jo alle haft et fælles mål om et godt byggeri til en fornuftig pris. Vi er i hvert fald tilfredse, og det var forsikringsselskabet også ved afleveringsforretningen. Som følge af det nye bygningsreglement har vi fået en ejendom, der er mere moderne, handicapvenlig og bedre isoleret, fortæller Morten Sørensen i en pressemeddelelse.

Fra Arkhus Bygningsrådgivning A/S er direktør Allan Daugaard også godt tilfreds med samarbejdet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip