Rafael Nadal snubler i Indian Wells

Det bliver ikke i år, at den spanske tennisstjerne Rafael Nadal udvider sin samling af vindertrofæer fra BNP Paribas Open i Indian Wells.

Den sjetteseedede canadier Milos Raonic sendte natten til lørdag dansk tid Nadal ud af turneringen, som verdensranglistens nummer tre har triumferet i tre gange.

Det er første gang i seks forsøg, at Raonic besejrer Nadal. Canadieren hev 19 serveesser ud af ærmet og tordnede en serie af forhåndslag forbi Nadals ketsjer.

Men sejren hang alligevel i en tynd tråd: Tre gange overlevede den 24-årige Raonic en matchbold, før sejren kom i hus med 7-5 i tredje sæt.

Da havde spillerne været på banen i tre timer. Nadal vandt første sæt 6-4, men tabte andet sæt i tiebreak med 10-12. Medvirkende til nederlaget var 22 uprovokerede fejl.

I semifinalen venter der Raonic en modstander af samme kaliber som Nadal i form af den andenseedede Roger Federer. Schweizeren overvandt i sin kvartfinale Tomas Berdych fra Tjekkiet i to sæt.

Med sin choksejr spolerede Raonic muligheden for, at turneringens fire topseedede spillere skulle op mod hinanden i semifinalerne.

Den fjerdeseedede Andy Murray fra Skotland og verdensranglistens nummer et, Novak Djokovic fra Serbien, har allerede stemplet ind til at slås om en finaleplads.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip