Randers afbryder forhandlinger og dropper muligt salg

På trods af velvilje fra begge parter viste det sig i sidste øjeblik, at der ikke kunne opnås enighed om investorers køb af fodboldklubben Randers FC.

- Det er med beklagelse, at Randers FC må informere om, at forhandlingerne med Tom Vernon og hans investorer er afbrudt, og at de ikke bliver genoptaget, lyder det på klubbens hjemmeside.

Bestyrelsesformanden i Randers, Svend Lynge Jørgensen, er ærgerlig over, at et salg ikke lykkedes.

- Vi fortryder ikke, at vi grundigt har undersøgt denne mulighed og talt åbent om den.

- Vi var indtil for ganske nylig overbeviste om, at handlen ville blive effektueret, men måtte i fællesskab konstatere, at enderne af forskellige grunde ikke kunne nå sammen, siger formanden.

Hverken Randers eller Tom Vernon vil udtale sig om årsagen til, at forhandlingerne er strandet, ud over at der var visse ting, de vurderede forskelligt.

- Da der, som det er normalt ved virksomhedshandler, er indgået en fortrolighedsaftale, kan vi ikke uddybe dette emne yderligere, forklares det.

- Randers' fremtidsmuligheder er ikke anderledes, end de var, før vi startede forhandlingerne med de potentielle investorer.

- Vi har stadig en af de sundeste økonomier i Alka Superligaen med en egenkapital i koncernen på over 50 millioner kroner og med udsigt til overskud i det igangværende regnskabsår.

- Vi ligger på en øjeblikkelig sjetteplads og er videre i pokalturneringen. Det svarer til vores forventninger.

- Vi vil nu fortsætte forhandlingerne med de spillere, der har kontraktudløb medio 2016 og sammen med den daglige ledelse vurdere, om holdet skal forstærkes yderligere, siger Svend Lynge Jørgensen.

/ritzau/

Dagens Gossip