Randers-anfører: Vi lukker Brøndby ind i tabellen

Skrevet af admin

02/11/2014

Dagens topnyheder

Søndagens udflugt til Brøndby Stadion kunne næsten ikke være forløbet mere irriterende for spillerne i fodboldklubben Randers FC.

Holdet stod i 87 minutter i en fremragende organisation, som så ud til at føre til et brugbart 0-0-resultat mod Brøndby. Men det endte med ingenting set med Randers-øjne, da Brøndby-angriberen Teemu Pukki kort før tid scorede til 1-0 med et afrettet skud.

- Når man er i det 87. minut, har man indstillet sig på 0-0, siger Randers FC’s anfører, Christian Keller.

- Så vi satsede ikke hele butikken på at score til 1-0. Vi kom her ikke for at spille 0-0, men vi kom heller ikke for at styre kampen. Brøndby var på hjemmebane, så initiativet lå hos dem, siger han.

Resultatet betyder, at Randers FC falder fra anden- til fjerdepladsen i Superligaen.

Klubben har 21 point for 13 kampe, det samme som Brøndby, der er nummer tre på grund af en bedre målscore.

FC Midtjylland fører suverænt med 31 point, mens FC København er nummer to med 22 point.

- Vi er aldrig tilfredse. Vi ville gerne have haft flere point, men vi lukkede lidt Brøndby ind i tabellen med det her resultat. Havde vi holdt uafgjort, så havde det set anderledes ud, så havde de ikke været så tæt på os, siger Christian Keller.

Randers-anføreren mener, at hans eget hold var lidt for uskarpe i offensiven.

- De chancer, som vi fik i dag, blev ikke store nok. Og da vi endelig kom til noget stort, fik vi ikke puttet bolden i kassen. Og så lavede vi børnefejl til sidst, hvor de scorede, siger han.

Randers FC skal på lørdag møde Esbjerg hjemme. Herefter venter to ugers pause i Superligaen på grund af A-landsholdets kampe mod Serbien og Rumænien.

/ritzau/