Randers-angriber sikrer U21-landsholdet sejr i Italien

17/11/2014

Det danske U21-landshold i fodbold hentede mandag en meriterende sejr i en testkamp ude mod Italien.

Træner Jess Thorups mandskab vandt 1-0 i Matera over italienerne, der lige som Danmark er med ved næste sommers EM-slutrunde i Tjekkiet.

Randers FC-angriberen Nicolai Brock-Madsen, der blev skiftet ind fra begyndelsen af anden halvleg, afgjorde kampen otte minutter før tid.

Det var anden gang på få dage, at Danmark mødte en af de andre deltagere ved EM.

For tre dage siden spillede Danmark 2-2 i Prag mod Tjekkiet, som det danske hold møder i EM's åbningskamp i juni næste år.

I den kamp førte Danmark 2-1 frem til kort før tid, hvor tjekkerne fik udlignet.

Jess Thorup havde til kampen mod Italien foretaget syv ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod Tjekkiet.

En af ændringerne var tvungen, eftersom Ajax-spilleren Lucas Andersen er blevet indkaldt til A-landsholdet, der tirsdag møder Rumænien i en testkamp i Bukarest.

Ved EM næste år er Danmark med i gruppe A sammen med Tjekkiet, Tyskland og Serbien.

Italien er havnet i gruppe B sammen med England, Portugal og Sverige.