Randers-angriber: Vi har ligaens bedste angrebskvartet

Skrevet af admin

21/02/2015

Dagens topnyheder

Med fredagens 3-0-sejr ude over FC Nordsjælland har Randers FC scoret 20 gange i Alka Superliga i denne sæson. 16 af målene er sat ind af holdets fire angribere.

Djiby Fall, Mikael Ishak og Viktor Lundberg har hver scoret fem gange, mens Nicolai Brock-Madsen har nettet en enkelt gang.

Sidstnævnte var plaget af skader i efteråret, men tager nu kampen op med de øvrige angribere, og han scorede til 1-0 mod FCN.

- Vi har fire rigtig gode angribere i truppen, og vi kæmper hele tiden med hinanden. Det er vigtigt, hvis vi skal blive ved med at levere, at vi så er mange om buddet, siger Brock-Madsen.

Spørgsmål: Har I den bedste angrebskvartet i Superligaen?

- Ja, det synes jeg. Jeg kan ikke lige se, hvem der ud over os har fire topangribere, som vi har, siger Brock-Madsen.

Træner Colin Todd er også meget tilfreds med, at Brock-Madsen er tilbage i fuld vigør, ligesom Djiby Fall, der scorede to gange mod FCN, igen har ramt topformen.

- Djiby sled formmæssigt i efteråret. Men han kom tilbage efter vinterpausen i rigtig fin form. Han er en type spiller, der skal være fysisk på toppen, hvis han skal præstere, men det er han nu, siger Todd.

- Brock-Madsen er også en håndfuld for modstanderne. Han er kommet sig over sine skader og viser nu, hvorfor vi tror på ham.

I næste kamp er Ishak, der var i karantæne mod FCN fredag aften, tilbage. Det samme er Lundberg, så til den tid har Todd et luksusproblem.

- Jeg stiller med to skarpe angribere på banen og har yderligere to skarpe angribere på bænken. Det er da ikke den dårligste situation, siger Todd.

/ritzau/