Randers dropper EHF Cup: Det er for dyrt

Håndboldklubben Randers HK vil ikke være med i næste sæson EHF Cup, selv om klubben har kvalificeret sig til den ved at blive nummer fire i Dame Håndbold Ligaen.

Turneringen er ganske enkelt ikke attraktiv nok, forklarer klubbens direktør, Henrik Mortensen, i en pressemeddelelse.

- På baggrund af de erfaringer og den viden vi har omkring deltagelse i den turnering, så vurderer vi simpelthen, at det er for dyrt at deltage i EHF Cuppen, hvor modstanderne først forholdsvis sent bliver attraktive, og hvor mediernes og TV's interesse reelt først indtræder i finalerne, siger Henrik Mortensen.

- Vi har i forvejen en smal trup, og i fuld enighed med vores sportslige ledelse har vi besluttet, at det i næste sæson vil være bedre at have fuld fokus på den nationale liga- og pokalturnering, siger Henrik Mortensen.

EHF Cuppen er en af tre europæiske klubturneringer, som ligaklubberne kvalificere sig til. De to andre er Champions League og Cup Winners Cup.

Henrik Mortensen håber, at Randers' beslutning kan være med til at starte en diskussion i Europa, om de europæiske turneringer er attraktive nok i sin nuværende form.

/ritzau/

Dagens Gossip