Randers FC er klar til kamp for stoltheden

Derfor skal der også en helt anden præstation til, når bronzevinderne på torsdag indleder sit europæiske eventyr mod russiske Rubin Kazan. En modstander, som gårsdagens hjemmehold ikke har tøvet med at kalde den værst tænkelige.

Meget at arbejde med

»Jeg håber bare, at vi kan gøre os selv stolte,« siger Randers-træner Colin Todd, der baseret på præstationen mod OB har meget at arbejde med inden kvalifikationskampen til Europa League.

Randers-holdet var i perioder hårdt matchet af fynboerne, som der ellers har været sat store spørgsmålstegn ved efter den bekymrende indsats i premieren mod Sønderjyske.

Alligevel afskriver Colin Todd ikke, at der kan vente en overraskelse, når menuen om tre dage står på russisk kaviar.

Ved aldrig med en underdog

»Vi ved, at deres europæiske erfaring er os meget overlegen. Men vi har sagt det før: I pokalfodbold ved man aldrig med en underdog.«

Hvad man derimod hurtigt kan konkludere er, at topscorer Ronnie Schwartz bliver en vigtig brik i jagten på overraskelsen.

Med scoringen mod OB er den tidligere AaBer oppe på tre mål i sæsonen. En total, der gerne skal udbygges torsdag aften.

»Der er ingen tvivl om, at Rubin Kazan er favorit, men med et godt resultat hjemme tror jeg på, vi kan gå videre. Men det bliver svært, og vi skal spille op til vores bedste for at have en chance,« siger Ronnie Schwartz.

Vel nok det sværeste

Den hurtige frontløber med det kraftfulde højreben erkender dog, at præstationen mod russerne skal forbedres væsentligt i forhold til indsatsen mod fynboerne. Ellers kan der meget vel vente russiske tæv.

»Vi vidste godt, vi kunne trække en spændende modstander, og Rubin Kazan var vel nok det sværeste, vi kunne få. Så vi skal spille meget bedre, end vi gjorde i dag, og det er vi også overbevist om, vi kan,« siger Ronnie Schwartz.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip