Randers FC henter berejst angriber til Superligaen

Skrevet af admin

17/02/2016

Dagens topnyheder

Randers FC har indgået en kontrakt på halvandet år med Ouwo Moussa Maazou fra Niger.

Det oplyser klubben onsdag.

Den 27-årige angriber har siden 2008 været fodboldnomade med ophold i et hav af klubber, heriblandt flere navnkundige klubber som blandt andre CSKA Moskva, AS Monaco og Bordeaux.

- Moussa Maazou har i hvert fald vist sig frem på nogle store adresser rundt omkring i Europa, og samtidig er han en spiller, som jeg igennem lang tid har haft et godt øje til.

- Og Randers FC har jo tidligere med held og dygtighed skabt nogle rigtig dygtige angribere, og det håber jeg også kan blive tilfældet med Moussa Maazou, lyder det fra klubbens sportsdirektør, Ole Nielsen, i en pressemeddelelse.

Cheftræner Colin Todd udtaler om den nye boksspiller:

- Han er af den kaliber af angriber, som vi har ledt efter med henblik på fysik, tilstedeværelse og fodbold-CV. Han har en flot scoringsstatistik, der viser noget om hans historik, så vi håber, at han kan levere varen for Randers FC, fortæller cheftræneren.

Klubben oplyser, at Ouwo Moussa Maazou er født den 23. august 1988. Ud over de 282 førsteholdskampe og 103 mål for diverse klubber, har han også spillet 39 landskampe for Niger og scoret 12 mål.

/ritzau/