Randers FC henter sent point i Slagelse

Efter fire kampe uden scoringer kom FC Vestsjælland endelig på måltavlen i fredagens Superligaopgør mod Randers FC. Det rakte kun til 1-1, da Kasper Fisker udlignede for kronjyderne i slutminutterne.

Fredag aften indbød bestemt ikke til superligafodbold i Slagelse. De godt 2200 tilskuere blev mødt af kold regn og hård blæst, noget der bestemt heller ikke så ud til at passe hverken hjemmeholdet FC Vestsjælland eller gæsterne fra Randers.

I hvert fald bød de to hold på noget, der ligner den dårligste kamp hidtil i superligasæsonen. Fejlafleveringer og manglende mod i angrebsspillet var nøgleordene, og det hjalp kun marginalt på kvaliteten, at FC Vestsjælland efter en times spil kom i front.

Begge hold kan til dels undskylde sig med, at en række profiler sad ude med skader, men de to gange 11 spillere på banen lignede bestemt ikke spillere, der kæmpede for at få genvalg i næste uge.

Det lignede også længe en kamp uden scoringer ,hvilket især skyldtes begge holds manglende skarphed. Gæsternes angribere Viktor Lundberg og Djiby Fall kan med rette skillinge sammen om en kvajebajer i omklædningsrummet efter at have brændt gigantiske chancer på velspillende Thomas Mikkelsen i værternes mål.

Noget mindre var chancen, da hjemmeholdets Edward Ofere efter en times spil bragte FC Vestsjælland i front. Michael Lumb fandt perfekt nigerianeren, der steg til vejrs og headede indlægget i mål via den ene opstander.

Målet sluttede en FC Vestsjælland-stime på fire superligakampe på stribe uden scoring, men sejren blev det ikke til. I de døende minutter fik Kasper Fisker således hul på bylden for kronjyderne, da han med et fladt skud gjorde det til 1-1.

Pointdelingen betyder, at FC Vestsjælland rykker op lige over stregen, mens Randers holder fast i deres niendeplads.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip