Randers FC og Jonas Borring ophæver kontrakt

Fodboldspilleren Jonas Borring er færdig i superligaklubben Randers FC. Den kronjyske klub meddeler onsdag, at parterne har ophævet kontrakten.

Det sker, efter Borring på det seneste har haft fri på ubestemt tid, efter det kom frem, at holdkammeraten i Randers Christian Keller har indledt et forhold til Borrings kommende ekskone.

Ophævelsen af samarbejdet sker i al gensidighed og forståelse parterne imellem, understreger klubben i en pressemeddelelse, hvori Randers FC's administrerende direktør, Michael Gravgaard, udtaler sig.

- Vi er nu kommet frem til en aftale, der omstændighederne taget i betragtning er den eneste forsvarlige, når man tager de mange hensyn af økonomisk, juridisk og ikke mindst personlig karakter i betragtning.

- Jeg havde selvfølgelig allermest håbet at se Jonas Borring tilbage i truppen, men da dette havde svære udsigter, var der reelt kun dette ene alternativ tilbage, siger Gravgaard.

31-årige Borring fik 9. marts fri på ubestemt tid af klubben. Borring meddelte, at han under ingen omstændigheder kunne se sig selv spille på hold med Christian Keller igen.

- Efter længere overvejelser og et tungt følelsesmæssigt forløb vil jeg rigtig gerne have vendt tilbage, men givet omstændighederne fandt jeg det umuligt, siger Jonas Borring.

- Randers FC er en klub, der har betydet meget for mig, og det bliver virkelig svært at forlade de fans, som har givet mig så meget støtte og været en stor del af min succes, tilføjer han i pressemeddelelsen.

Keller har derimod stillet sig klar til at spille, selv om dele af spillertruppen angiveligt har set sig sure på Keller og har taget Borrings parti i sagen.

Trekantdramaet har fået sportslige konsekvenser for Keller, der fik frataget anførerbindet.

Desuden har træner Colin Todd set bort fra Keller til de seneste to kampe i Superligaen og pokalkvartfinalen mod FC København. Randers har i øvrigt tabt alle tre kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip