Randers FC ophæver kontrakt med angrebsspiller

Superligaklubben Randers FC og angrebsspilleren Frank Kristensen er efter gensidig aftale blevet enige om at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Frank Kristensen kom til Randers FC i januar 2011 på en to-en-halv årig kontrakt.

Bruddet er ifølge parterne udramatisk:

- Mit ophold i Randers FC blev aldrig den sportslige succes, som jeg havde håbet. Og det er nok mig selv, der er allermest ked af, at det aldrig rigtigt lykkedes. Det er ikke blevet til meget spilletid på seneste, og jeg har derfor haft svært ved at bevare tændingen til træningen, siger 35-årige Frank Kristensen.

Randers FCs direktør Jacob Nielsen siger:

- Desværre blev Franks ophold i Randers FC aldrig den succes, som alle parter håbede på, da kontrakten blev indgået i begyndelsen af 2011. Vi har mange dygtige angribere i truppen og vejen til spilletid på førsteholdet var efterhånden blevet for lang for Frank, hvorfor vi har valgt i fuldstændig enighed og uden dramatik at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning.

Frank Kristensen vil blive hyldet forud for Randers FCs Superligakamp mod AC Horsens i morgen klokken 14 på AutoC Park Randers.

 

 

Dagens Gossip