Randers FC sejrede i jysk lokalopgør

Bundholdet Silkeborg tog lørdag aften imod oprykkerne fra Randers FC i et midtjysk lokalopgør i Superligaen.

Og det blev gæsterne fra Randers, der kunne rejse hjem med en 2-1-sejr efter en underholdende og intens kamp.

Silkeborg, der efter en forfærdelig sæsonstart var begyndt at skrabe point sammen, indledte kampen bedst og bragte sig efter blot syv minutters spil foran 1-0.

Tyske Marvin Pourie, der var tilbage efter to afsonede karantænedage, sled Mads Fenger af sig og alene med Randers-målmand David Ousted svigtede angriberen ikke.

Men gæsterne skulle blot bruge 10 minutter på at komme med et modsvar. Ronnie Schwartz udlignede til 1-1 med sit sjette sæsonmål.

Den livlige kamp bød i den efterfølgende periode på masser af chancer. Silkeborgs Frank Hansen skabte efter en god skudfinte masser af plads og tid til sig selv, men afslutningen var uden kvalitet.

Minuttet efter bankede Randers' camerounske angriber Pierre Boya et langskud på underkanten af overliggeren. Boya har fire landskampe for Cameroun.

Afrikaneren skulle kort efter score sit første superligamål, da han skubbede Tidiane Sanes fornemme oplæg det sidste stykke ind over mållinjen. 2-1 til Randers, og det var også stillingen ved pause.

Tempoet blev skruet en tak ned fra anden halvlegs begyndelse, men intensiteten blev i stedet investeret i en masse fysiske dueller, som de fremmødte, frysende tilskuere så kunne lune sig på.

Som halvlegen skred frem, trak Randers sig længere og længere tilbage på banen, og det gjorde det, trods stor boldbesiddelse, svært for Silkeborg at komme frem til afgørende chancer.

Randers fik enkelte kontrachancer, men kræfter og evner rakte ikke til at score det tredje mål.

Selv om Silkeborg i kampens døende minutter belejrede Randers' felt, blev det ikke til flere scoringer, og dermed tog Randers sæsonens syvende sejr.

Randers kryber med sejren op på fjerdepladsen i Superligaen med 23 point. Silkeborg forbliver næstsidst med blot 11 point for 14 kampe.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip