Randers FC: Vi skal nok klare os uden Brock-Madsen

Skrevet af admin

24/08/2015

Dagens topnyheder

Det er begyndt godt med målscoringen for Randers i denne sæson. 11 mål i fem kampe er det blevet til for kronjyderne.

I front har svenske Viktor Lundberg scoret hele seks mål, mens Nicolai Brock-Madsen har bidraget med et enkelt mål og tre assister.

Den dynamiske duo blev dog i ugen halveret, da Brock-Madsen blev solgt til Birmingham City, og det har efterladt et hul hos kronjyderne.

- Brock-Madsen er væk, og det må vi acceptere. Vi har andre angrebssammensætninger, der har fungeret før, så vi må bare forsøge noget andet, siger Randers-træner Colin Todd.

Søndag blev Randers, uden Brock-Madsen, besejret af Viborg i en kamp, hvor Randers-holdet havde meget svært ved at skabe chancer og blive farlige.

- Vi tabte en skidt kamp, hvor vi var langt fra vores bedste. Men begynder jeg først at ændre noget i taktikken på grund af ét nederlag, så udstråler man panik, og det vil jeg undgå, siger træneren.

Holdets tredje angriber Mikael Ishak døjer med en mindre skade, og den polske angriber, man købte for nylig, virker ikke helt klar endnu.

Derfor kunne det være nærliggende at ændre taktik og spille med én angriber. Det afviser Colin Todd dog.

- Som jeg siger, så må vi ikke panikke. Vi må vænne os til, at vi har mistet en dygtig angriber, men vi må for alt i verden ikke ændre for meget i grundstrukturen, for det gør spillerne utrygge, siger han.

Anfører Christian Keller mener, at salget af Brock-Madsen er et tab, men at Randers har klaret lignende salg før.

- Vi har solgt mange angribere før ham. Tag bare Ronnie Schwartz, som ingen troede, at vi kunne undvære.

- Med al respekt til Brock, så skal vi nok klare os. Vi skal have spillet nogle nye ind på holdet i de næste kampe, og de skal nok levere mål, siger Keller.

Keller peger desuden på, at holdets nye polske angriber ved navn Piotr Parzyszek minder lidt om Brock-Madsen, så måske erstatningen skal findes der.

/ritzau/