Randers forstærker sig med tysk FCK-flop

Superliga-klubben Randers bliver ved med at opruste på angriberfronten.

Mandag er der lavet en toårig aftale med den tyske angriber Marvin Pourié. Tyskeren er ikke en fremmed skikkelse i dansk fodbold, da han tidligere har spillet for Silkeborg, Sønderjyske og FC København.

- Jeg kommer til Randers for at score mål og for at være med til at indfri de top-6-ambitioner, som klubben har sat. Jeg er sulten og glæder mig til at vise, at jeg stadig ved, hvor målet står, siger Marvin Pourié i en pressemeddelelse.

Søndag meddelte Randers, at klubben havde hentet angriberen Mayron George hos Hobros nedrykkere.

Pourié var en målfarlig herre, da han spillede i Silkeborg. I sæsonen 2012/13 scorede han 14 mål i 29 kampe. I 2014/15-sæsonen blev det til ni mål i sæsonens sidste 21 kampe for Sønderjyske. Til gengæld slog han aldrig til i FC København.

Men Randers-sportschef Ole Nielsen satser på, at tyskeren igen gør sig gældende i den bedste danske fodboldrække.

- Marvin har tidligere vist, at han har en særdeles veludviklet målnæse og er god til at være på plads de rigtige steder på de rigtige tidspunkter.

- Hans styrke er inde i feltet, hvor han er en aldeles klinisk afslutter, så det er en spændende og anderledes tilføjelse til et i forvejen stærkt besat angreb, siger Ole Nielsen.

Han er tilfreds med de seneste forstærkninger i angrebet.

- Der skal være en god og sund konkurrence i truppen omkring startpladserne, men samtidig også være nogle forskelligartede strenge at spille på for trænerteamet alt efter, hvad der er behov for i kampene.

- Derudover vil vi også gerne være på forkant med tingene, hvis der skulle komme et bud på en af vores spillere, inden transfervinduet lukker, siger Ole Nielsen.

/ritzau/

Dagens Gossip