Randers godkender smal sejr efter frisparks-glad dommer

Både træner og målscorer for Randers godkender resultatet i udekampen mod UE Sant Julia fra Andorra i Europa League-kvalifikationen, som Randers vandt 1-0.

Randers var nemlig sat under pres af en meget tidlig udvisning til Viktor Lundberg, og ni minutter før tid blev kronjyderne reduceret med endnu en spiller, da også Jeppe Tverskov så rødt.

- Jeg står med de tanker efter kampen, at jeg er glad for, at vi får en 1-0-sejr med hjem, og at vi er glade for at holde nullet.

- Kampen bliver overskygget af en dommer, der er lidt for frisparks-glad, og det giver os nogle hårde betingelser. At vi også får to røde kort, gjorde det ikke lettere, siger Jonas Borring til Randers Amtsavis.

Netop Borring scorede Randers' enlige mål efter 21 minutter.

Cheftræner Colin Todd er også tilfreds med resultatet. Han er dog irriteret over, at holdet generelt gav for mange potentielt farlige dødbolde væk, og det skal laves om inden returkampen næste torsdag.

- Jeg sagde til spillerne i pausen, at vi for alt i verden skulle stoppe med at give dem de dødbolde. Men vi blev ved, og det skal vi i den grad have ændret på til næste kamp. Vi ved, at de er stærke i boksen, siger cheftræneren til avisen.

I kampens overtid måtte Randers-målmand Karl Johan Johnsson diske op med en stor redning, der sikrede sejren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip