Randers godt på vej mod pokalfinalen

Pokalsemifinale og kamp mod nedrykning. Hvor skal man satse? Det må være det store spørgsmål for Horsens-træner Johnny Mølby, efter hans hold tabte den første af to semifinaler i pokalturneringen til Randers FC, der på hjemmebane vandt 1-0.

For der bliver rigeligt brug for alle kræfter i den uhyre tætte bundkamp, som Horsens befinder sig i lige nu, hvor holdet efter Sønderjyskes sejr onsdag over Esbjerg pludselig befinder sig under nedrykningsstregen i Superligaen.

Og i den sammenhæng kan det være fristende at 'sælge' en pokalkamp for at optimere mulighederne for at overleve i bedste række.

Omvendt er muligheden for at få en fed finaleoplevelse i Parken og måske endda en pokal i skabet med tilhørende Europa Cup-fodbold fristende at gå efter, når man er så tæt på målet.

Men efter nederlaget til formstærke Randers med den solide defensiv, der har holdt nullet i seks af holdets sidste syv kampe, peger mest dog på, at Horsens prioriterer overlevelsen i bedste række, hvor holdet med 27 point ligger helt lige med Sønderjyske og Brøndby omkring nedrykningsstregen, mens Silkeborg ligger sidst med 24 point.

Afgørelsen i den spillemæssigt noget jævne pokalsemifinale i AutoC Park i Randers faldt syv minutter efter pausen, da hjemmeholdets Nicolai Brock-Madsen helt uhindret kunne stige til vejrs foran Horsens-målet og heade bolden flot op i målhjørnet.

Resten af kampen er faktisk ikke værd at skrive mange linjer om.

De to hold mødes igen onsdag i næste uge, hvor returkampen spilles på Casa Arena i Horsens klokken 18.15. Den samlede vinder møder enten Esbjerg eller Brøndby i finalen i Parken Kr. Himmelfartsdag. Esbjerg og Brøndby spiller returkamp i Esbjerg torsdag i næste uge efter 1-1 i den første kamp i Brøndby.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip