Randers-helt: En drømmestart for mig

Randers FC havde chancerne til sejr, men måtte nøjes med 1-1 ude mod FC Vestsjælland. Udligningen kom endda først i hus tre minutter før tid, da Kasper Fisker scorede sit første mål for klubben.

- Efter at have ramt overliggeren i både første og anden kamp, var det bestemt en forløsning at få scoret. Og at det så var det mål, der sikrede et point, gør kun følelsen bedre selv om jeg synes, vi fortjente tre point, siger Fisker.

Fisker føler, at han er kommet rigtig godt fra land i Randers, hvor han for syv år siden blev vejet og fundet for let. Ved årsskiftet kom ham så tilbage, efter en god periode i Hobro.

- Jeg har fået en supergod start, ingen tvivl om det. Man kan godt sige, at det personligt har været en drømmestart. Jeg ville gerne have haft flere point på kontoen, men personligt har jeg fået en god start.

- Jeg kom for at få spilletid i min barndomsklub Randers, og det har jeg fået, så jeg er meget tilfreds på den front.

Træner Thomas Thomasberg ærgrer sig over, at Randers ikke fik tre point på kontoen, men han kan trods alt glæde sig over den sene udligning.

- Jeg troede lidt, at det manglende held og de forkerte marginaler var opbrugt i sidste uge (hvor Randers tabte 1-0 til Brøndby, red.), men vi fik trods alt et point ud af anstrengelserne, siger Thomasberg.

- Når man er bagud så sent i kampen, skal man være glad for det, men set over hele kampen var det en kamp, vi skulle have vundet, både set ud fra spil og chancer.

Med det ene point har Randers FC nu tre point ned til stregen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip