Randers henter Reading-målmand

Randers FC siger efter denne sæson farvel til førstemålmand David Ousted, og nu har man afløseren klar. Det bliver den 24-årige Reading-målmand Mikkel Andersen, der i hele næste sæson er at finde i Randers.

Mikkel Andersen glæder sig til at komme tilbage til dansk fodbold, som han forlod, da han i 2007 skiftede AB ud med Reading.

- Jeg glæder mig utroligt meget, både til dansk fodbold, til Randers FC og bare det at komme til den første træning med mine nye holdkammerater. Efter den flotte sæson er det attraktivt for mig at komme til en klub som Randers FC, hvor vi forhåbentlig kan få endnu en flot Superliga-sæson krydret med europæisk fodbold, siger Mikkel Andersen til Randers' hjemmeside.

Mikkel Andersen tog allerede som 18-årig til Reading og har siden været udlejet til flere forskellige engelske klubber som Bristol Rovers og senest Portsmouth. Siden nytår har han været tilbage hos nedrykkerne fra Reading, uden dog at få spilletid i Premier League. Han ville allerede gerne udlejes i vinter, hvor der også var tilbud fra Superligaen, men Reading ville ikke lade ham gå midt i nedrykningskampen. 

Træner Colin Todd er godt tilfreds med sin nye målmand og er sikker på, at Mikkel Andersen bliver en sikker sidste skanse bag forsvaret. 

- Når en dansk målmand kan tiltrække opmærksomhed fra en engelsk klub som Reading i en meget ung alder, er det fordi, at han har talent. Og vi er da også overbeviste om, at han har de målmandsevner, som vi har behov for i Randers FC, siger Colin Todd.

Dagens Gossip