Randers henter tidligere Chelsea-talent

Randers FC har været på udkig i den næstbedste hollandske liga og har i FC Eindhoven hentet den svenske kantspiller Marko Mitrovic til klubben på en toårig aftale.

Marko Mitrovic er 23 år og fik sin fodboldopdragelse i Malmö FF, inden han blev tilknyttet Chelseas berømte fodboldakademi, hvor han var fra 2008 til 2011.

Randers-sportschef Ole Nielsen er tilfreds efter at have landet den svenske forstærkning til offensiven.

- Der er et stort potentiale i Marko, men vi henter ham i første omgang til Randers FC som et supplement til vores kanter.

- Marko er en teknisk dygtig spiller med fart i støvlerne kombineret med et rigtig godt hovedspil, så jeg ser store muligheder for ham i Randers FC, siger Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

Den nye Randers-spiller glæder sig over skiftet.

- Fra min tid i Sverige har jeg spillet mod mange danske klubber og mod det danske U17-landshold, så jeg ved, at Superligaen er god, og der er mange store hold.

- Jeg føler, at Randers FC er et af dem, og jeg er glad for at være kommet til klubben. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at der i forvejen er fire svenskere her, selv om jeg ikke kender dem personligt, siger Marko Mitrovic.

Han møder sine nye holdkammerater første gang på mandag, når træner Ólafur Kristjánsson indkalder til sæsonens første træning.

/ritzau/

Dagens Gossip