Randers HK henter smal sejr over bundhold

04/02/2016

Randers HK hentede torsdag aften den tredje sejr på stribe i Primo Tours Ligaen.

23-22-sejren ude over SK Aarhus betyder, at randrusianerne med 20 point for 16 kampe indtager tredjepladsen i den bedste danske håndboldrække.

Randers HK førte 14-10 ved pausen over SK Aarhus, der har tabt tre gange i træk og ligger tredjesidst med 12 point.

Nummer næstsidst og tredjesidst efter de 22 runder i grundspillet skal deltage i et nedrykningsspil om at undgå nedrykning.

SK Aarhus var med frem til stillingen 2-2 mod Randers, der derefter rykkede fra og en overgang førte med seks mål i første halvleg.

I anden halvleg fik SK Aarhus flere gange bragt gæsternes føring ned på et mål, og fire minutter før tid udlignede hjemmeholdet til 21-21.

Det lykkedes dog Randers at score to gange på stribe og sikre sejren.

SK Aarhus' Anne Sofie Hjort blev kampens topscorer med ni mål, mens Camilla Dalby scorede otte gange for Randers.