Randers HK smider sejr væk i træners debut

18/02/2015

Cheftrænerskiftet fra Mads Brandt til Ulrik Kirkely fik i første omgang ingen positiv effekt for håndboldklubben Randers HK.

Onsdag aften tabte klubben 24-25 hjemme til HC Odense efter pausestillingen 11-9 til gæsterne.

Randers HK fik ellers kæmpet sig godt tilbage i anden halvleg, og hjemmeholdet førte 24-22 fem minutter før tid.

Det endte dog med det tredje nederlag i træk i Boxer Dameligaen.

Johanna Westberg scorede otte mål for Randers, mens Maria Adler blev HC Odenses topscorer med syv mål.

Med nederlaget er Randers HK presset i kampen om at slutte blandt de seks bedste i grundspillet, der går videre til slutspillet.

Klubben ligger nummer fem med 19 point for 19 kampe. HC Odense er nummer syv med 17 point. Begge hold mangler at spille tre kampe i grundspillet.