Randers-målscorer: Jeg har været frustreret

Skrevet af admin

28/11/2015

Dagens topnyheder

Randers havde flere store chancer, men måtte nøjes med 1-0, da holdet lørdag slog FC Nordsjælland.

Træner Colin Todd havde givet lejesvenden Piotr Parzyszek plads i startopstillingen for første gang, og han takkede for den beslutning ved pande bolden i mål. Et mål, der skulle ende med at give tre point.

- Jeg er utroligt glad for at score det afgørende mål og endelig få lov at starte inde. Det har været frustrerende at se andre spillere komme på banen i stedet for mig, siger Parzyszek.

Spilleren må da også erkende, at han har tænkt sit om kun at være bænkevarmer og indskifter.

- Jeg har ventet længe på det, og jeg har fået testet min tålmodighed. Jeg har tænkt på, hvad meningen skulle være med at have mig her, hvis jeg ikke skulle starte.

- Træneren har lovet mig spilletid, men kunne ikke love noget om hvornår. Men sådan er fodbold, og jeg må bare klø på. Jeg vil meget gerne gøre valget svært for træneren, siger den polske angriber.

Træner for Randers Colin Todd var naturligvis tilfreds med at lade Parzyszek starte inde.

- Jeg ville overraske modstanderen ved at lade ham starte, og det synes jeg lykkes fint. Ingen havde forventet, at han ville starte, men det er derfor, at jeg er træner, siger Todd.

- Han har haft det svært, da han kun har fået indhop. Han har forbedret sig, men det er svært, når man ikke spiller regelmæssig førsteholdsfodbold, siger træneren.

Randers har en købsoption på Parzyszek, men ifølge Colin Todd er det for tidligt at sige noget om, hvorvidt man vil gøre brug af den.

/ritzau/