Randers siger farvel til Farlige Frank

Der var med håbet om lysere tider i Randers FC, da klubben i januar sidste år hentede angriberen Frank Kristensen i FC Midtjylland.

Men opholdet i Randers FC blev aldrig den helt store succesoplevelse for "Farlige Frank", og derfor har Kristensen og klubben i fællesskab besluttet at ophæve kontrakten, der ellers løb frem til sommeren 2013.

- Mit ophold i Randers FC blev aldrig den sportslige succes, som jeg havde håbet. Og det er nok mig selv, der er allermest ked af, at det aldrig rigtigt lykkedes, siger Frank Kristensen i en pressemeddelelse.

- Det er ikke blevet til meget spilletid på seneste, og jeg har derfor haft svært ved at bevare tændingen til træningen. Men i det mindste har jeg aldrig været i bedre træningstilstand end nu, lyder det videre fra den 35-årige angriber.

Bruddet er sket fuldstændig uden dramatik, lyder det fra begge parter.

- Vi har mange dygtige angribere i truppen og vejen til spilletid på førsteholdet var efterhånden blevet for lang for Frank, hvorfor vi har valgt i fuldstændig enighed og uden dramatik at ophæve samarbejdet med øjeblikkelig virkning, siger direktør Jacob Nielsen.

- Vi er taknemmelige for den indsats, Frank har gjort for klubben, og de vigtige mål, han har scoret for os. Vi ønsker ham al mulig held og lykke med på vejen uanset om det måtte blive inden- eller uden for kridtstregerne, tilføjer han.

Frank Kristensen nåede at spille seks superligakampe i den indeværende sæson og score et enkelt mål. Sidste år spillede klubben i 1. division.

Den 35-årige angriber vil blive hyldet forud for Randers FC's Superligakamp mod AC Horsens, som klubben spiller på hjemmebane søndag klokken 14.

 

Dagens Gossip