Randers slår Horsens i dramatisk fight

Randers FC fulgte op på sidste rundes sejr i Aarhus ved at tage en hårdt tilkæmpet 1-0-sejr over AC Horsens, der led sæsonens første nederlag efter oprykningen til Alka Superligaen.

Viktor Lundberg blev matchvinder, da han scorede før pausen i en kamp, hvor der også faldt et rødt kort til hvert hold.

Med sejren har Randers syv point for fire kampe, mens AC Horsens har tre point.

På BioNutria Park i Randers blev tilskuerne vidne til en indledning, hvor ingen af holdene for alvor formåede at sætte sig igennem i en halvleg, der var mere præget af fight end af godt fodboldspil.

De passager af godt spil, der trods alt var, stod der primært Randers på, men der manglede kvalitet i indlæg og pasninger på banens sidste tredjedel.

Altså lige indtil det 24. minut, hvor Erik Marxens indlæg sad lige i hovedet på Viktor Lundberg, der sikkert headede 1-0-målet ind.

Mere blev der ikke scoret i de første 45 minutter, selv om Hallur Hansson med halvlegens sidste spark var tæt på udligning for gæsterne. Randers-keeper Hannes Halldorsson kom dog i vejen for afslutningen.

Efter pausen kom gæsterne væsentligt bedre med i kampen og fik lagt et godt pres på randrusianernes bagkæde.

Hallur Hansson kunne have bragt balance i målregnskabet ti minutter efter pausen, men han overplacerede sin afslutning fra en ellers helt fri position.

Fem minutter senere måtte AC Horsens-anfører Mathias Nielsen gå i bad efter sin anden advarsel, men der skulle ikke gå lang tid, inden hjemmeholdet også blev reduceret til ti mand efter Erik Marxens anden advarsel.

Gæsterne havde mest momentum i slutfasen, men trods gode chancer til Hansson, Bubacarr Sanneh og Kim Aabech red Randers stormen af, og tog deres anden sejr i træk - den første på hjemmebane i sæsonen.

Dermed bliver Randers i top-seks, mens Bo Henriksens oprykkere efter tre uafgjorte led sæsonens første nederlag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip