Randers spiller sig på andenpladsen efter sejr over Silkeborg

Randers FC sikrede sig på hjemmebane sin tredje forårssejr og sin fjerde på stribe, da Ronnie Schwartz med sin 12. sæsontræffer blev matchvinder i en intens, men til tider uskøn 1-0-affære.

Sejren betyder, at Randers FC nu ligger på andenpladsen i Superligaen. På grund af fredagens udsættelse af AaB-FC Nordsjælland har nordsjællænderne dog en kamp i hånden.

Værterne formåede ikke at lukke kampen selvom både Jonas Kamper og angrebsduoen Nicolai Brock-Madsen og Ronnie Schwartz undervejs kom frem til flere nærgående forsøg.

Bagude forhindrede kronjyderne dog heller, at Silkeborg i kraft af gode offensive aktioner og dødbolde fik holdt sig til ilden, men i begge ender var skarpheden - ligesom varmen i Randers - en mangelvare.

Det kunne til dels skyldes en meget uskøn grønsvær på Auto C Park Randers, der ikke opfordrede til smukt spil på banen.

Silkeborg havde inden søndagens kamp lukket hele 27 mål ind i første halvleg, og efter bare syv minutter af opgøret i Randers, øgede Ronnie Schwartz det tal til 28, da han satte fod på et indlæg fra Jonas Kamper.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, og begge hold tegnede sig for flere store chancer og ikke mindst afbrændere.

De største kom kort efter åbningsmålet, da først Kasper Risgård skød direkte på David Ousted fra klos hold, og kort efter ramte Mads Fenger ikke andet end iskold østjysk luft, da han ikke formåede at få sidste fod på et Randers-hjørnespark.

Med nederlaget er Silkeborg fortsat under nedrykningsstregen med 21 point.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip