Randers-sportschef: Konesag har haft store konsekvenser

Randers FC tog onsdag afsked med Jonas Borring, der fik ophævet sin kontrakt ovenpå trekantdramaet, hvor Borrings kommende ekskone har indledt et forhold til Borrings holdkammerat Christian Keller.

- Det har været en trist sag, som vi har været uforskyldt i. Vi har forsøgt at løse den bedst muligt, men det har kostet os meget både sportsligt og økonomisk gennem de seneste uger. Det ser man tydeligt på resultaterne, siger Randers FC's sportschef, Ole Nielsen.

Han hentyder blandt andet til de seneste tre kampe, der alle har budt på nederlag. I ligaen til Brøndby og Viborg. Og i pokalturneringen til FC København.

- Det er let at sige, at det er derfor. Men selvfølgelig har det påvirket hele klubben, at vi har haft denne sag. Det er uomtvisteligt, siger sportschefen.

Spørgsmål: Var det den eneste løsning at ophæve Borrings kontrakt?

- Vi har været i tæt dialog med Jonas, og han kunne ikke se sig selv tilbage i omklædningsrummet, og derfor har vi imødekommet hans ønske om at få en frisk start, siger Nielsen.

For Christian Keller har sagen fået de konsekvenser, at han er blevet frataget anførerbindet, og træner Colin Todd har set bort fra Keller i truppen til de seneste tre kampe.

Efter kampen mod Brøndby udtalte Todd, at der aktuelt ikke var respekt for Keller i spillertruppen.

Om Todd finder plads til Keller på holdet næste gang, vil Ole Nielsen ikke spå om.

- Keller en del af truppen, og vi forventer, at Colin stiller det bedste hold. Om det så er med eller uden Keller. Det er Colin, der sætter startopstillingen, sådan er det, siger Ole Nielsen.

Spørgsmål: Har du en forventning om, at spillertruppen har slået en streg over det, Keller har gjort?

- Det er os, der ansætter folk og bestemmer hvem, der er en del af truppen. Spillerne er ansat til at træne og spille med dem, vi har ansat i Randers.

Spørgsmål: Så du forventer, at de er videre og klar til at spille på hold med Keller?

- Det har jeg en forventning om. At der er slået en streg, og at vi alle sammen skal videre. Både Jonas og os i Randers FC, siger Randers' sportschef.

Randers spiller sin næste kamp i Superligaen mod OB på udebane 3. april.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip